top

.

Bootcamp for par

Nå kan dere ta det populære, danske fødselsforberedelseskurset 'BOOTCAMP FOR PAR'. Deres kursledere er jordmødrene Ragna Larsen og Grethe Teigen, Mamastork.

En BOOTCAMP FOR PAR i Smertefri Fødsel passer for dere som sammen vil trene dere opp til en aktiv fødsel, hvor deres eget konsentrerte fødselsarbeid er i fokus i stedet for smerte og panikk. Dere får den mest effektive panikk- og smertehåndteringen, nøye utviklet etter den nyeste viten om smerteforskning.

Dere kommer utelukkende til å få handlingsfokuserte og helt kontrete fødeteknikker. Dere vil i tillegg få en unik viten, dere ikke kan lese dere til eller oppnå innsikt i noe annet sted.

Resultatet er, at dere kan oppnå en fødsel, hvor du som føder er med og styrer kroppen din i stedet for at den styrer deg — og hvor du som partner vet presis, hvordan du hjelper og støtter henne, når hun går inn i "fødebobla" og riene virkelig bygger seg opp.

Dagen er til dere, som sammen vil bruke én intensiv dag til å forberede dere på å klare fødselen som et samarbeidende team. 

Fokus er på dere: Du som skal føde med en bevisst og innlært reaksjon på kroppen din, og du som skal støtte henne som en aktiv samarbeidspartner. Dere lærer hvordan dere kobler dette arbeidet optimalt sammen ved å fokusere på det, vi har testet i årevis og vet fungerer riktig godt. Oppdag som fødselspartner hvordan de effektive, rasjonelle og konkrete teknikkene gjør, at hun styrer smertesignalet. Du støtter henne i de  innøvde teknikkene og blir dermed en aktiv medspiller i stedet for å være hengitt til følelsen av maktesløshet uten å kunne hjelpe henne.

Forvent en uhøytidelig, direkte og seriøs stemning og tilgang på dagen, hvor det vektlegges, hva dere selv stiller opp med, ettersom fødselen går fremover. Dere vil gå fra kurset oppløftet til å gå igang fødselen, når riene melder seg. I tillegg vil dere ha et uvurderlig fundament av viten om påvirkning av kropp, hjerne og nervesystem, som dere selv bruker aktivt i fødselen.Hva sier kursdeltakerne?