top

Bootcamp for par

Nu kan dere ta det populære, danske fødselsforberedelseskurset 'BOOTCAMP FOR PAR'. Deres kursledere er jordmødrene Ragna Larsen og Grethe Teigen, Mamastork.

En BOOTCAMP FOR PAR i Smertefri Fødsel passer for dere som sammen og  trinn for trinn vil trene dere opp til en aktiv fødsel, hvor deres eget konsentrerte fødselsarbeid er i fokus i stedet for smerte og panikk. Dere får den mest effektive panikk- og smertehåndteringen, nøye utviklet etter den nyeste viten om smerteforskning.

Dere kommer utelukkende til at få handlingsfokuserte og håndgripelige fødeteknikker i tillegg til en unik viten, dere ikke kan lese dere til i bøkene eller oppnå innsikt i noe annet sted.

Resultatet er, at dere kan oppnå en fødsel, hvor du som føder er med til å styre kroppen din i stedet for at den styrer deg — og du som partner presis vet  hvordan du stepper opp, når hun er halvveis i fødselsarbeidet og kun kan si enstavelsesord.

Dagen er til dere, som vil bruke én intensiv dag på sammen til å forberede dere på å gjenmgå fødselen som et samarbeidende team. 

Fokus er på dere: Du, som skal føde med en bevisst reaksjon på din kropp i forløpet. Og du, som skal understøtte hende som en aktiv samarbeidspartner — dere lærer hvordan dere kobler dette arbeid optimalt ved at fokusere på det, vi har testet i årevis og vet fungerer. Oppdag som fødselspartner hvordan effektive, rasjonelle og praktiske teknikker gjør, at hun styrer smertesignalet, mens du understøtter hennes innøvde teknikker og dermed bliver en aktiv medspiller i stedet for at være hengitt til følelsen av maktesløshet  ved siden av én, som føder i forpinthet.

Forvent en uhøytidelig, direkte, seriøs stemning og tilgang på dagen, hvor det vektlegges, hva dere selv stiller opp, som fødselen går fremover. Dere vil gå fra dagen oppløftet til at gå igang fødselen, når riene melder seg og i tillegg ha et uvurderlig fundament av viten om påvirkning av kropp, hjerne og nervesystem, som dere selv bruker aktivt i fødselen.Hvad siger kursisterne?