top

Innlogging er påkrevd

Tast vennligst inn ditt brukernavn og kode:

Din fødselsforberedelse hos smertefri fødsel under Covid-19

Vi er her for deg. Alle kurser avvikles som planlagt, men i stedet for at du kommer til oss, så kommer vi nå til deg.

Du undervises via et virtuelt kurslokale, hvor du akkurat som på kurset ellers kan se den som underviser og medkursistene dine. Du kan stille alle spørsmålene dine og delta aktivt i undervisningen mens den foregår.

Det gir deg en fordel, fordi du i ro og mak kan sitte hjemme i stuen din og motta undervisning før terminen din - enten som et grunnkurs eller en bootcamp for par.

Du får via livestreamingen en helt annen unik opplevelse enn du får ved å sitte med en bok eller et hjemmestudie, da du får optimal undervisning og personlig veiIedning av jordmor Grethe eller jordmor Ragna fra Mamastork.

Vi kan se hverandre, høre hverandre og er så tett på å være sammen som mulig, men hver for seg.

På denne måten har det for første gang blitt mulig å ta et online Smertefri Fødsel-kurs i hele Norge!

slik gjør du & slik foregår undervisningen din:

  1. Du booker en plass på det kurset som passer ifht. både termin og kalender.

  2. Du får tilsendt hele kursmaterialet og skal øve før vi ses online, hvis det er en bootcamp for par du er påmeldt. Til grunnkurset skal du ikke forberede deg før vi «møtes».

  3. Du får tilsendt en link til kurslokalet ditt kort tid før vi møtes online. Du får også tilgang til en lukket gruppe, hvor du møter og holder kontakt med de andre kursdeltagerne.

For å gjøre det forutsigbart og trygt for deg holdes alle våre kurs utelukkende live-streamet fram til 1. august. Hvis vi etter det kan ivareta alle smitteverntiltak på en trygg måte, åpner vi opp for fysisk oppmøte for de av dere som bor i nærheten og ønsker det. Men vi kommer ut over hele høsten til å tilby online kursing samtidig som vi langsomt åpner opp for normal drift.

Det betyr at du trygt kan melde deg på kurs uansett hvor i Norge du befinner deg - vi sørger for at du får avsluttet kurset ditt på en fin måte uansett.Følg gjerne med på @mamastork på Instagram, hvor vi med jevne mellomrom underviser i forskjellige tema.Vi ses online inntil vi kan ses i den virkelige verden igjen da.

Hva sier kursdeltakerne?