top

Innlogging er påkrevd

Tast vennligst inn ditt brukernavn og kode:

Din fødselsforberedelse hos smertefri fødsel under Covid-19 - Vi åpner igjen for fysisk oppmøte fra 1. august

Vi er her for deg. Alle kurs avvikles som planlagt, men med alle nødvendige endringer.

Du kan melde deg på et kurs med fysisk oppmøte, hvor vi sørger for å overholde alle retningslinjer, så du trygt kan delta i undervisningen hos oss.

Når du booker en plass vil noen kurs være markert ‘live-streamet’. På de kursene undervises du via et virtuelt kurslokale, hvor du akkurat som på kurset, kan se underviseren din og medkursistene, du kan stille spørsmål og delta aktivt i undervisningen, mens den foregår.

På den måten er det for første gang mulig å ta et live online Smertefri Fødsel-kurs i hele Norge - eller verden, om du befinner deg utenfor Norge.

Du kan derfor velge, om du ønsker fysisk fremmøte eller bli undervist live online - det som passer deg best.

SLIK GJØR DU & SLIK FOREGÅR UNDERVISNINGEN DIN:

  1. Du booker plass på det kurset som passer til både terminen og kalenderen din.

  2. Du får tilsendt hele kursmaterialet og skal øve før vi ses, hvis det er en bootcamp du deltar i. Til grunnkurset trenger du ikke forberede deg før kurset starter.

  3. Hvis du er meldt på et online kurs, får du tilsendt en lenke til det virtuelle kurslokalet kort før oppstart, og i tillegg en lenke til en lukket FB-gruppe, hvor du møtes og holder kontakt med de øvrige kursdeltagere.

  4. Vi åpner opp for fysisk oppmøte fra 1. august. I første omgang blir det bootcamps og modul 1, 2, og 4 på Grunnkurset. Modul 3 med partnerne kommer til å foregå online.

  5. Vi kommer altså fra 1. august og langt frem i tid til å tilby kurs med både fysisk oppmøte og kurs som live-streames. Du ser det tydelig når du melder deg på.

Hva sier kursdeltakerne?